?

Log in

No account? Create an account
 
 
19 May 2009 @ 05:26 pm
Oudje van Rob Wijnberg <33333  
Rob Wijnberg:
Warm bad

Rob Wijnberg | 3 maart 2009

‘Als een warm bad”. Zo typeerde Geert Wilders zijn ontvangst in Amerika. De koude douche in Groot-Brittannië was alweer vergeten. Even moet Geert zich zelfs in een jacuzzi hebben gewaand, toen hij met FoxNews-goeroe Bill O’Reilly zat te gniffelen over „die laffe Europeanen” die de bedreiging van de islam niet onder ogen wilden zien. „They are cowards!” riep Bill. „They are big fat cowards!” beaamde Geert.

En er werd met een cocktail op het vrije woord geklonken.

Nu zult u denken: hou er eens over op, Rob – Wilders krijgt al te veel aandacht. Maar het probleem is niet de hoeveelheid, maar het soort aandacht dat de PVV-leider krijgt. Het is de aandacht van hondsluie journalisten die Wilders steeds zijn deuntje laten afspelen om er dan consequent dezelfde ‘kritische vragen’ tegenover te stellen. Zelfs O’Reilly kwam niet verder dan: „Kan je zo’n film als Fitna niet over iedere religie maken?” waarop Geert simpelweg van ‘nee’ schudde en weer van wal stak. En u kent de kracht van de herhaling: als je iets maar vaak genoeg verkondigt, wordt het vanzelf een feit. Daarom kan Wilders inmiddels straffeloos de volgende onzin verkondigen:

„Niet alle moslims zijn terroristen, maar bijna alle terroristen zijn moslim.”
Feit: van alle zelfmoordaanslagen tussen 1980 en 2003 werden de meeste gepleegd door de Tamil Tijgers – seculiere marxisten uit hindoeïstische families. En van alle ‘islamitische’ aanslagen kwam ruim eenderde op het conto van de seculiere Turkse organisatie PKK.

„De islam is de bron van terrorisme.”

Feit: 99 procent van alle terreuraanslagen werden expliciet gemotiveerd als een reactie op buitenlandse troepenmachten. Europa is pas sinds 2002 doelwit van moslimterrorisme – en alle getroffen landen hadden of hebben militairen in Irak of Afghanistan.

„Europa telt 54 miljoen moslims die het continent willen koloniseren.”

Feit: De EU telt 16 miljoen moslims – nog geen 4 procent van de bevolking. Deze moslimpopulatie ontstond door de Europese kolonisatie van Afrika en India in de 19e en 20e eeuw – niet andersom. En het merendeel van de huidige moslimimmigranten is in de jaren 60 en 70 door ons hier naartoe gehaald als gastarbeiders.

Wil iedere journalist deze feiten even op zijn koelkast plakken? Of liever nog: op de badkamerdeur?
 
 
 
mcgrathisud on November 1st, 2011 12:53 am (UTC)
keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!